BURSA / YILDIRIM - Kanuni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Şiirler,oratoryo,koronun yanı sıra çuval yarışı, yumurta taşıma,halat çekme gibi yarışmalarla da günümüzü renklendirdik.

Nis

Bursa Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonunun düzenlediği okullararası YILDIZLAR  kategorisinde 3.lük , GENÇ KIZLAR  B kategorisinde 3.lük , GENÇ KIZLAR A kategorisinde 5.lik kazandık. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdem Gömleksiz'i başta olmak üzere yarışmayı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.Okçuluk yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize başarılarından dolayı okulumuzda ödülleri verildi. Tekrar öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Manevi baharımız Ramazan-ı Şerifimizi davul eşliğinde yolcu ettik. Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kanuni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak  öğretmen,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla okulumuzda iftar yemeği gerçekleştirdik. İftar etkinliğimizi düzenleyen okul idaremize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü bu yıl 108. Yılında. okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vatan toprağını kanlarıyla sulayan şehitlerimiz,"Çanakkale Geçilmez" dedirten ecdadımız saygıyla yad edilmiştir.

Mrt

11 AYDAN EN HAYIRLISI OLAN RAMAZAN AYINA NAİL OLDUK. RAMAZAN AYINI MANEVİ DEĞERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZE DAHA YOĞUN BİR ŞEKİLDE HİSSETTİRMEK İÇİN MUKABELE, PANO HAZIRLAMA GİBİ ETKİNLİKLERİMİZE YER VERMEYE BAŞLADIK.

Şbt

Okulumuzda satranç turnuvası yapıldı.Satranç kulübü tarafından düzenlenen turnuvanın birincisi  10/C sınıfından Betül Zehra VATANSEVER olurken,ikinci 10/A sınıfından Esmanur YILDIZ,üçüncü ise 9/A sınıfından Eslem DEMİR oldu.Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Satranç kulübü rehber öğretmeni Tuncay ATAR tarafından verildi.Turnuvaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.