BURSA / YILDIRIM - Kanuni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Bugün saat 12.30'da okulumuz konferans salonunda İlçe Sağlık Müdürlüğünün Kardiyoloji alanı ile  ilgili  doktorlarımız tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Ayrıca öğretmenlerimize boy, kilo, tansiyon ölçümleri yapıldı. Vücut kitle indeksleri hesaplandı.

Kas

Okulumuza adını veren Osmanlı İmparatorluğu'nun onuncu padişahı  Kanuni Sultan Süleyman'ı, doğum günü haftasında okulumuzda andık. Batı'da Muhteşem Süleyman olarak bilinirdi. 1520'den 1566'daki ölümüne kadar, yaklaşık 46 yıl boyunca padişahlık yaptı. Ruhu şad olsun.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında,  öğrencilerin  “Afete Hazırlık”  konusunda farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amacıyla Bursa İl Afet Merkezine gidildi. Deprem,yangın,sel gibi Afet durumlarında neler yapılması gerektiğine dair simülasyon eğitimi verildi. Ayrıca öğrencilerin  “Afete Hazırlık”  konusunda farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amacıyla  okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Öğrenciler önce çök-kapan yöntemini uygulayıp sonrasında okul içerisinden tahliye edildiler.

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK. TOPLANTIYA KATILIM SAĞLAYAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ ELİF ŞİMŞEK VE TEKNOLOJİ TASARIM ÖĞRETMENİMİZ TÜLAY GÜVEN ÖĞRENCİLERLE BERABER TASARLADIKLARI ÜRÜNLERİ VE RESİMLERİ SERGİLEDİ. OKUL MÜDÜRÜMÜZ SÜLEYMAN BEKTAŞ SERGİMİZİN  AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

May

Gençlik Koşu Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını takdim ettik.

May

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLADIK.